WIE IS FLINK KINDERCOACHING?

WIE IS FLINK KINDER COACHING?

Visie

Mijn visie is ‘Niemand is zoals jij. En dat is je kracht.” Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten. Ik ga samen met uw kind op reis om te onderzoeken welke specifieke talenten uw kind heeft om zijn of haar doelen te bereiken.

Flink staat voor positiviteit, energie, enthousiasme, betrokkenheid, veiligheid, talenten ontdekken, gevoeligheid, speelsheid en creativiteit

Wie ben ik

Mijn naam is Charlotte Buys, getrouwd met Gertjan en moeder van twee kinderen (Kim van 12 jaar en Thijs van 10 jaar). Na 19 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt besefte ik dat ik meer wilde betekenen voor de samenleving en in het bijzonder voor kinderen. Dit vertaalde zich uiteindelijk in het volgen van een erkende opleiding tot kindercoach bij het Atma instituut en vervolgopleiding bij Stichting Omgaan met Pesten waar ik mijn licentie als trainer heb behaald. Hieruit is mijn eigen kindercoachpraktijk Flink voortgekomen.

Spelenderwijs met kinderen in gesprek gaan en ze coachen bij het aanleren van nieuwe vaardigheden is een mooie, laagdrempelige vorm van hulpverlening voor kinderen die soms wat extra hulp nodig hebben.

Als Sta Sterk Trainer help ik kinderen hun weerbaarheid te vergroten. Door het volgen van Sta Sterk Trainingen krijgen kinderen meer zelfvertrouwen, durven ze beter hun grenzen aan te geven en hun eigen mening te laten horen. Werken met kinderen is mijn passie. Ik vind het belangrijk om kinderen écht te zíen! Wat drijft ze? Wat heeft hun interesse? Welke talenten bezitten ze? Maar ook, wat vinden ze nog lastig?

Binnen mijn praktijk bied ik de kinderen veiligheid, zodat zij zich kunnen uiten. Als ik contact maak, doe ik dat met oprechte aandacht, waarbij het kind centraal staat. Het resultaat is dat zij zich gezien en gehoord voelen.

Mijn kwaliteiten zijn:  eerlijkheid, betrouwbaar zijn, me betrokken voelen, onderzoekend en aandachtig,  inlevingsvermogen, zorgvuldigheid, verbindend en rustig

Waar werk ik

Flink werkt vanuit een eigen praktijkruimte in Amersfoort-Vathorst waar in alle rust en privacy kan worden gewerkt.