ERVARINGEN

Charlotte heeft tijdens en rondom de training veel aandacht voor het individuele kind. Onze dochter heeft zeker profijt gehad van de Sta Sterk training. Ze kan zichzelf beter uiten en haar mening verwoorden, laat niet meer zomaar over zich heenlopen.

Ouders over de Sta Sterk training voor het jonge kind

Onze dochter heeft met plezier de Sta Sterk training gevolgd. Niet alleen onze dochter, maar ook wij hebben daar dingen geleerd die haar thuis en op school kunnen helpen.

Ouders over de Sta Sterk training voor het jonge kind

De training heeft echt bijgedragen aan de stevige stappen die onze zoon nadien meer is gaan zetten. Hij heeft een fijne overstap naar de middelbare school gemaakt.

Ouders over de Stevige Stap Brugklas training

Veel dingen opgestoken en vooral gezien dat andere kinderen ook in dezelfde situatie kunnen zitten. Dit gaf onze dochter rust.

Ouders over de Stevige Stap Brugklas training

Ons kind voelde zich heel erg gehoord, begrepen en op haar gemak. Ze ging met plezier naar de training.

Ouders over de Faalangst de Baas training

Ik vond de training heel leuk en fijn. Ik vond de oefeningen waarbij we verschillende situaties gingen naspelen het leukst. Ook denk ik nu veel aan de helpende gedachtes.

Deelneemster 10 jaar over de Faalangst de Baas training

Ik vond de training heel leuk en leerzaam. Het was fijn om om te zien dat je niet de enige bent en het was leuk om  samen te werken. Het is mij super goed gelukt en kan nu voor mezelf opkomen en zeggen waar ik last van heb. Ik heb er echt voor geoefend en ik wou het ook graag leren en daar ben ik trots op!

Deelneemster 10 jaar over de Sta Sterk Training

Het was een hele leuke training met gezellige kinderen en een leuke en aardige coach! Ik kan nu sterk staan, in lastige situaties terug praten en vragen of ik mee mag doen.

Deelneemster 11 jaar over de Sta Sterk Training

Een hele goede en fijne training met concrete handvaten waar onze zoon de rest van zijn leven baat bij heeft!

Ouders over de Sta Sterk Training

Mijn dochter heeft de Sta Sterk training gevolgd. Het een groep met gelijkgestemden waar snel een goede klik was. Charlotte is een fijne trainster waar mijn dochter zich snel bij op haar gemak voelde. Ze kwam altijd enthousiast thuis en met veel zin om te gaan oefenen. Ik ben blij met deze training en mijn sterke dochter!

Moeder over de Sta Sterk Training

Groeien en sterker worden in een veilige en vertrouwde opgeving!

Ouders over de Sta Sterk Training

Top training. Mijn dochter durft nu beter voor zichzelf op te komen.

Ouders over de Sta Sterk Training

Charlotte coacht kinderen op een integere en betrokken wijze!

Moeder over de Stevige Stap Training

De lessen geven concrete handvatten hoe kinderen hun gedrag kunnen sturen. De afwisseling in de lessen, de spelletjes en opdrachten met zoekkaartjes werkte goed. De kinderen begrijpen de rollen in de groep beter en hebben ervaren hoe elke rol voelt. De kinderen kunnen nu goed aangeven wat ze prettig vinden en wat niet. Hieraan kan ik ze dagelijks herinneren; het leert kinderen om krachtig en Sterk te staan. Zeer waardevol, om deze vaardigheden op deze leeftijd al te leren.

 

Leerkracht basisschool groep 5 - Sta sterk Training op maat

De Stevige Stap Training heeft E. geholpen om vol vertrouwen de stap naar de middelbare school te kunnen maken.  Ik kan het ieder kind/ouder aanraden!

moeder over de Stevige Stap Training

Het is alweer even geleden dat F. de Sta Sterk Training bij je volgde. Nu mail ik je omdat ik je graag laat weten dat het hartstikke goed gaat met F !! Hij groeit en bloeit en er komt ook ruimte voor leren op school nu hij niet meer gepest wordt. Wat een genot om hem zo happy en vooral ook zo ontspannen te zien. Thuis én op school. Dank je wel dus voor je goede training! Hij heeft er echt zelfvertrouwen door gekregen. 

moeder over de individuele Sta Sterk Training

De thema bijeenkomst omgaan met pesten gaf mij herkenning en nieuwe inzichten. Charlotte straalt zo’n rust en vastberadenheid uit, dit zal zij tijdens het coachen van kinderen ook zo doen.

Deelneemster over de thema bijeenkomst 'Omgaan met Pesten'

Een geweldige training, aanrader voor ieder kind!
Ouders over de Sta Sterk Training

Mooi om te zien dat het gedrag is veranderd maar dat J. nog steeds J. is!
Ouders over de Sta Sterk Training

Mooie training waarbij mijn kind echt gezien en gehoord wordt en helemaal zichzelf mag zijn in een fijne omgeving met een fijne trainer.
Ouders over de Sta Sterk Training

Onze dochter heeft tijdens de Sta Sterk Training veel handvaten gekregen om met een positievere blik de wereld in te kijken. Ze heeft geleerd om voor zichzelf op te komen op een positieve manier. Daarnaast hebben de gesprekstechnieken ervoor gezorgd dat ze opener is gaan communiceren. Door gedrag te benoemen in kleuren kan ze zelf sneller aangeven hoe ze zich voelt. De trainer heeft gezorgd voor een goede dynamiek in de groep en onze dochter ging altijd met plezier naar de training.
Ouders over de Sta Sterk Training

Het was heel fijn om te merken hoe fijn mijn zoon de gesprekken vond en je kind zo te zien veranderen in positieve zin. Ik heb een heel ander kind gekregen, die lekker in zijn vel zit en weer met vertrouwen naar school gaat. Deze training is echt de moeite waard!
Moeder over de Faalangst de Baas Training

Zeer goede training om je kind handvaten te geven om sterker in het leven te staan. Dankbaar dat onze dochter deze training heeft mogen volgen.
Ouders over de Sta Sterk Training

Zeer zorgvuldige en betrokken trainer die met veel gevoel en kennis de kinderen traint.
Ouders over de Sta Sterk Training

Prachtige mooie training om je kind tools mee te geven voor de toekomst om stevig in het leven te kunnen staan!
Ouders over de Sta Sterk Training

Sta Sterk Training leert onze dochter om te gaan met moeilijk zaken zoals pest gedrag van anderen. Zo kan ze haar denkpatroon aanpassen waardoor ze minder snel boos wordt. Ik wou dat ik zo’n training had gehad toen ik kind was.

Het is ook zinvol als je niet gepest wordt.

Ouders over de Sta Sterk Training

Onze dochter heeft de oranje manier van reageren goed onder de knie gekregen, en kan veel beter haar eigen gevoel onder woorden brengen. Aanrader zeker omdat ze volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaat!
Ouders over de Sta Sterk Training

Mijn dochter vond het fijn om naar Charlotte toe te gaan. Met veel rust en warmte heeft ze spelenderwijs handvatten gekregen om haar boosheid beter te uiten.
Moeder meisje 9 jaar

Mijn dochter is bij Charlotte terecht gekomen omdat ze zeer onzeker was en dit haar hinderde om nieuwe dingen te proberen en te durven. In een aantal sessies heeft Charlotte dit probleem heel goed aangepakt. Heel rustig, zonder dat het als een verplichting voelde heeft mijn dochter meer zelfvertrouwen gekregen en vooral ook geleerd dat je door proberen leert en je fouten mag maken. Het gaat hierdoor echt goed met haar en ze is hierin echt veranderd.
Moeder meisje van 10 jaar

Een leuke en inspirerende avond. Goed ingespeeld op de vragen en opmerkingen die ouders hadden. Ouders konden gelijk hun vraag stellen en er was veel interactie. Ook goed was het benoemen dat het uiteindelijk gaat over het zoeken naar een balans tussen het beschermen en ontdekken van de online wereld. Dat er geen goed of fout is. Goede afwisseling tussen informatieoverdracht en video’s.
ouderavond mediawijsheid - Basisschool Amersfoort Vathorst