ERVARINGEN

Mijn dochter vond het fijn om naar Charlotte toe te gaan. Met veel rust en warmte heeft ze spelenderwijs handvatten gekregen om haar boosheid beter te uiten.

Moeder meisje 9 jaar

Mijn dochter is bij Charlotte terecht gekomen omdat ze zeer onzeker was en dit haar hinderde om nieuwe dingen te proberen en te durven. In een aantal sessies heeft Charlotte dit probleem heel goed aangepakt. Heel rustig, zonder dat het als een verplichting voelde heeft mijn dochter meer zelfvertrouwen gekregen en vooral ook geleerd dat je door proberen leert en je fouten mag maken. Het gaat hierdoor echt goed met haar en ze is hierin echt veranderd.

Moeder meisje van 10 jaar

Een leuke en inspirerende avond. Goed ingespeeld op de vragen en opmerkingen die ouders hadden. Ouders konden gelijk hun vraag stellen en er was veel interactie. Ook goed was het benoemen dat het uiteindelijk gaat over het zoeken naar een balans tussen het beschermen en ontdekken van de online wereld. Dat er geen goed of fout is. Goede afwisseling tussen informatieoverdracht en video’s. ouderavond mediawijsheid - Basisschool Amersfoort Vathorst